Inschrijven

Onze hoofdsponsors

City Swim Meppel – 16 juni 2019

Voor individuele deelnemers en wedstrijdzwemmers is voorinschrijving à € 15,- mogelijk tot 1 april. Daarna kost inschrijving tot en met 16 juni € 20,-.

Wetsuit huren

Dragen van wetsuit

Het dragen van een wetsuit is niet verplicht, maar de organisatie van City Swim Meppel adviseert wel om te zwemmen met een wetsuit of een shorty. Het zwemmen met een wetsuit of shorty levert namelijk naast extra warmte ook drijfvermogen op. Zeker voor niet getrainde zwemmers adviseren wij dringend om dit advies op te volgen. Als leidraad gebruiken we onderstaand overzicht:

draagadvies_wetsuit

Deelnemers die geen wetsuit hebben, kunnen op deze pagina tegen het sterk gereduceerde tarief van 25 euro een Sailfish wetsuit huren bij Rien Mulder Sport.

LET OP: een slecht passende wetsuit hindert het zwemmen. Raadpleeg daarom eerst de maattabellen op deze pagina voordat u een wetsuit bestelt! U vindt de maten uit de tabel terug op het bestelformulier. Er zijn 100 wetsuits gereserveerd. OP=OP, dus wacht niet te lang met huren.

Rien Mulder Sport handelt de aanvraag verder af en neemt hierover contact met de deelnemers op. De wetsuit ligt op de dag van City Swim Meppel voor je klaar op de lokatie waar deelnemers zich melden voorafgaand aan de start. Deelnemers mogen gebruikmaken van de gemeentelijke schuur op het Bleekerseiland (tegenover de startplaats) om zich om te kleden. Er is bewaking voor de schuur, dus kunnen de spullen blijven liggen tijdens het evenement.

Wetsuit huren